Uitbetalingen

cijfers van betalingen

Benieuwd naar de uitbetaling van de Diamond Cats gokkast, op basis van de verschillende symbolen waar het slot gebruik van maakt? Je kunt al direct een aantal katten herkennen, naast de bekende symbolen ui het kaartspel. Verder kun je de prinses draaien met een kat in haar handen, net als het symbool dat leidt tot bonus spins. Wat dat betreft heb je verschillende mogelijkheden, waarvan wij je graag helpen na te gaan wat je het meest zal opleveren tijdens het spelen van Diamond Cats.Uitbetaling per symbool

De uitbetaling op de Diamond Cats gokkast hangt sterk af van de verschillende symbolen die je kunt draaien. Wil je zorgen voor een zo hoog mogelijke uitbetaling? Dan is het de moeite waard om op zoek te gaan naar de prinses met haar kat, aangezien dit je het hoogste bedrag kan opleveren. Zelfs wanneer je er maar 3 symbolen van draait kun je al rekenen op een uitbetaling. Dit geldt ook voor de Bonus Spins symbolen, die je bovendien 10 bonus spins op kunnen leveren, hieronder meer daarover.

Verder kun je op de Diamond Cats gokkast rekenen op symbolen van een aantal katten. De witte en mooie oranje kat leveren je het meest op, met daarna de blauwe en grijs gestreepte kat. De andere twee katten leveren je iets minder op, maar het is nog altijd meer dan het aas en de heer uit het kaartspel. Helemaal onderaan de lijst staan de vrouw, boer en de tien, die je slechts helpen om de inzet die je deed terug te verdienen. Desalniettemin kun je toch mooie bedragen winnen, indien de wild hartjes je helpen om tot een winnende combinatie te komen van bijvoorbeeld de prinses of de witte kat.

winlijnen

Je zal merken dat er daarnaast regelmatig Bonus Spins symbolen op het scherm verschijnen. Dit is het scatter symbool op de Diamond Cats gokkast, wat betekent dat je er op twee verschillende manieren mee kunt winnen. Ten eerste kun je direct credits winnen door dit symbool op een actieve winlijn te draaien. Dit levert je de hoogste winst op, mits je er 5 van verzamelt. Gaat het om 4 of 3 van deze symbolen? Dan valt de winst iets lager uit, maar kun je nog altijd rekenen op een mooi bedrag.

Verschijnen er 3 of meer van de Bonus Spins symbolen, willekeurig over de rollen en rijen op het scherm? Dan levert dit je niet de winst van credits op, maar je zorgt er wel voor dat je 10 bonus spins ontvangt. Dit betekent dat je het bonus spel kunt gaan spelen. Tijdens het bonus spel kun je weer meer bonus spins verdienen en wordt het Bonus Spins symbool bovendien wild. Dit betekent dat het symbool zich kan transformeren naar alles dat je op dat moment nodig hebt om een mooi bedrag in de wacht te slepen. Wat dat betreft is het bonusspel de moeite waard, daarmee kun je de prijzen flink op laten lopen.

Winlijnen op de Diamond Cats

Je hebt op de Diamond Cats gokkast de mogelijkheid om met maximaal 20 verschillende winlijnen te spelen. Dit betekent dat je een grote kans kunt maken op winst. Houd er rekening mee dat een hoger aantal winlijnen er aan de andere kant voor zorgt dat je ook een hoger bedrag per ronde zal inzetten. Ben je bereid wat meer risico te nemen, in ruil voor een hogere kans op winst? Activeer dan de 20 winlijnen en zorg ervoor dat je zo hard mogelijk van start kunt gaan.

Je kunt via de helpfunctie eenvoudig nagaan hoe de 20 verschillende winlijnen lopen. Je zal op die manier zien dat je op de Diamond Cats gokkast kunt winnen met een horizontale lijn, maar dat er ook tal van andere combinaties beschikbaar zijn. Indien de winnende symbolen op een van de ze lijnen verschijnen win je een mooi bedrag, alle winlijnen leveren je hetzelfde op. Zorg er met de informatie over de uitbetalingen en de winlijnen voor dat je de Diamond Cats gokkast zo goed mogelijk leert kennen. Op die manier maak je de kans op een mooie prijs zo groot mogelijk, waardoor je de Diamond Cats langer kunt blijven spelen of je een mooi bedrag kunt laten uitkeren.