Handleiding

Ben je op zoek naar een Diamond Cats handleiding, bijvoorbeeld om de gokkast alvast een beetje te leren kennen voordat je van start zal gaan? Je kunt het spel gewoon gratis uitproberen, dankzij freeplay. Zorg er dus voor dat je nu het spel start, om daarna verder te lezen in deze handleiding. Je kunt de informatie dan direct zelf nagaan of dit in de praktijk brengen, zodat het zo goed mogelijk blijft hangen en je snel aan de slag kunt met Diamond Cats.Knoppen en informatie op het scherm

Binnen deze handleiding willen we eerst voor je ingaan op de knoppen en de informatie op het scherm, zodat je goed weet wat je voor je hebt zodra je de Diamond Cats speelt. Je ziet midden in het beeld 5 verschillende rollen, met steeds 3 lijnen. Daarnaast zie je links en rechts van de rollen de getallen 1 tot en met 20 staan. Dit zijn de verschillende winlijnen, waarmee je kunt spelen. Des te meer winlijnen je activeert, des te groter de kans op winst. Houd er rekening mee dat dit ook de inzet per ronde op zal laten lopen.

Onder de rollen zie je links het tegoed staan dat je nog hebt. Kies je voor freeplay? Dan krijg je €100 tot je beschikking, waarmee je voorlopig vooruit kunt. Je kunt op de Diamond Cats al spelen vanaf €0,01, waardoor het niet nodig is om een grote storting te doen. Je kunt aan de andere kant tot maximaal €10 per ronde inzetten, zodat je ook de winsten behoorlijk kunt laten oplopen. Rechtsonder in beeld zie je aan de hand van BET welk bedrag je per ronde inzet.

Onder de informatie op het scherm zie je op de Diamond Cats gokkast de verschillende knoppen, die je kunt gebruiken om het spel te spelen. AUTOSTART zorgt ervoor dat je het spel automatisch kunt spelen, je hoeft dan zelf niets te doen. Via EXIT kom je weer uit bij het overzicht van andere spellen. GAMBLE biedt je de mogelijkheid om na een winst verder te gokken en de winst te vergroten. Via BET kun je zelf bepalen welk bedrag je per ronde in wilt zetten. Tevreden met het bedrag en staat GAMBLE aan? Dan kun je via START daadwerkelijk van start gaan.

Start het spel en GAMBLE

Zodra je op START klikt zullen de 5 rollen beginnen met draaien, het teken dat het spel van start gaat. De rollen komen vanzelf weer tot stilstand, om je aan de hand van de geselecteerde actieve winlijnen wellicht een mooi bedrag aan winst op te leveren. De gokkast zal de winsten automatisch analyseren en bijschrijven in je account, je hoeft daar zelf niets voor te doen. Zodra de rollen tot stilstand komen zullen de winlijnen waarmee je winst maakt oplichten, zodat het goed duidelijk is waarmee je een mooi bedrag hebt kunnen winnen.

Wil je de winsten die je maakt op de Diamond Cats zo snel mogelijk vergroten, om tot een mooiere prijs te komen? Dan is het verstandig om GAMBLE in te schakelen. Je zorgt er daarmee niet alleen voor dat je nog even door kunt spelen, maar je neemt tevens de kans om de winst snel te verdubbelen. Je dient te voorspellen of er een zwarte of een rode speelkaart zal verschijnen, het spel is wat dat betreft relatief eenvoudig. Je ziet de uitslag van de afgelopen keren en via HALF kun je er eventueel voor kiezen om het risico te beperken.

Bonusspel van de Diamond Cats

Speel je de Diamond Cats gokkast en slaag je erin om 3x een scatter symbool te laten verschijnen? Dit mag overal op het scherm zijn, onafhankelijk van de actieve winlijnen op dat moment. Zodra er 3 of meer van deze symbolen in beeld verschijnen krijg je bonus spins, die je direct kunt gaan inzetten. Tijdens het bonusspel heb je de mogelijkheid om meer bonus spins te verzamelen en kun je de winsten flink op laten lopen. Win je met de bonus een mooi bedrag? Die bedragen komen in je reguliere tegoed voor de Diamond Cats terecht, zodat je snel weer verder kunt, of je toe kunt werken naar een nieuwe bonusronde.